Šumperk.info

oblačno oblačno, 9°C

Dnes je pátek 18.10 a svátek má Lukáš

Aktuality:


Ondřej Bank se stal tváří Džemfestu

27. 6. 2012 v 10:48 - Festival Džemfest chystá také na letošní léto kampaň, která bude originálním způsobem ohlašovat blíží se akci. Půjde opět o netradiční, lehce „ulítlou“ fotografii, avšak po loňském provokujícím snímku dvou dívek bude plakát tentokrát o poznání méně šokující.
Ondřej Bank / Festival Džemfest
Ondřej Bank / Festival Džemfest

Podobně postupují organizátoři festivalu už několik let. V záplavě informací, které se na lidi valí, hledají způsob, jak zajmout. Loňský nápad byl hodně kontroverzní. Plakát tvořila fotografie, na níž černovlasá dívka olizuje džem z ňadra druhé dívky. Vizuál budil pobavení, údiv i pohoršení. Letos vsadili pořadatelé spíše na humor.

„Letos jsme oslovili českého reprezentanta Ondřeje Banka, který pochází z Rudy nad Moravou. Souhlasil a náš festival podpořil. Navíc pak při fotografování přetrpěl, když jsme mu mazali po obličeji džem, za což mu moc děkujeme,“ říká jeden z pořadatelů festivalu Tomáš Patný a dodává, že tvůrcem snímku je šumperský grafik Zdeněk Nováček, který připravuje vizuály k Džemfestu už od prvního ročníku.

„Já šumperské festivaly sleduji, a i když jsem na Džemfestu nikdy nebyl, rád jsem pomohl. Letos se chci na Džemfest určitě podívat, ale pokud vydrží zdraví, v což doufám, tak budu v říjnu už závodit a do Šumperka se bohužel nedostanu,“ přemítá Ondřej Bank.

Předkampaň s Ondřejem Bankem ke 13. ročníku šumperského festivalu Džemfest bude probíhat během prázdnin. Samotný festival se pak uskuteční v pátek 19. října v šumperském domě kultury. Účast potvrdily kapely Mňága a Žďorp, Mandrage, Charlie Straight a bavič Ruda z Ostravy.

Kromě toho bude připraven bohatý doprovodný program, například v kině Oko se již tradičně uskuteční filmová scéna Džemfestu.

Více na dzemfest.cz


Autor: Festival Džemfest

Reklama


Reklama

Komerční sdělení

Šumperk.info na Facebooku

Přidejte se k nám na facebooku.

Reklama

Reklama