Šumperk.info

zataženo zataženo, 8°C

Dnes je sobota 19.10 a svátek má Michaela

Aktuality:


První ročník šumperské Retro Párty přivítá populární kapelu Maduar

Včera v 23:50

Příznivci devadesátek a taneční hudby se v sobotu 26. října od 20 hodin sejdou v Domě kultury Šumperk na prvním ročníku Retro Párty, jehož hlavní hvězdou bude populární kapela Maduar.

„Slovenská skupina Maduar tento rok oslavuje jubilejní třicáté výročí od prvního úspěšného singlu na československé scéně. Při této příležitosti připravila speciální turné s doprovodnou kapelou, na kterém bude mapovat celý jejich hudební příběh výjimečnou audiovizuální formou," zve návštěvníky produkční domu kultury Michaela Horáková.

Během koncertu se zavzpomíná na nedávno zesnulou zpěvačku Barbaru Haščákovou, která se podílela na jejich debutovém albu I Feel Good. Pro fanoušky kapely půjde o velmi emotivní a silný program plný vzpomínek.

„Tento večer to v Šumperku společně na parketu pořádně roztočíme. Nebudou chybět i Michal Kavalčík z Rádia Kiss i šumperská legenda Petr Kamlar, nebo míchané alko a nealko drinky," dodává produkční.

Vstupenky na první ročník této jedinečné taneční akce, kterou pořádá RV Sound-Light s.r.o. ve spolupráci s Domem kultury Šumperk, jsou v prodeji online přes SMSticket a osobně v pokladně domu kultury.


Autor: Dům kultruy Šumperk Zdroj: https://www.dksumperk.cz/prvni...elu-maduar

Reklama


Reklama

Komerční sdělení

Šumperk.info na Facebooku

Přidejte se k nám na facebooku.

Reklama

Reklama