Šumperk.info

oblačno oblačno, 16°C

Dnes je neděle 8.9 a svátek má Mariana

Aktuality:


Tereza Mašková po čtyřech letech přijede pozdravit své šumperské fanoušky

19. 3. 2024 v 14:15

Tereza Mašková – zpěvačka, řadící se k největším pěveckým talentům české hudební scény, se vrátí v pátek 22. března společně s kapelou po čtyřech letech zpět do šumperského domu kultury, kde zažila svůj úspěšný koncertní debut.

„Tereza dodnes na svůj první samostatný koncert v Šumperku s láskou vzpomíná. A nás velmi těší, že ve svém velmi nabitém diáři našla volný termín a vrací se za námi s novým koncertním programem,“ říká produkční Michaela Horáková.

Vítězka páté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar vtrhla na naši popovou scénu jako hurikán a stihla vydat dvě úspěšná studiová alba. Díky jejímu mimořádnému hlasovému projevu ji lze směle považovat za nástupkyni Mariky Gombitové nebo Věry Špinarové. Po účasti v televizní show Tvoje tvář má známý hlas zazářila i v oblíbeném pořadu Stardance...když hvězdy tančí. Koncem roku 2023 se jí podařilo vyprodat slavnou pražskou Lucernu a na velkou návštěvnost se těší i šumperský velký sál.

V pátek 22. března od půl osmé večer Tereza Mašková publiku představí program, ve kterém zazní i její největší hity Náš Příběh, O Nás Dvou nebo Tam za řekou. Vstupenky na kulturní událost jara za 450, 500 a 550 korun lze zakoupit online přes SMSticket anebo v pokladně Domu kultury Šumperk.


Autor: Dům kultruy Šumperk Zdroj: https://www.dksumperk.cz/terez...e-fanousky

Reklama


Reklama

Komerční sdělení

Šumperk.info na Facebooku

Přidejte se k nám na facebooku.

Reklama

Reklama