Šumperk.info

oblačno oblačno, 16°C

Dnes je neděle 8.9 a svátek má Mariana

Aktuality:


Vanda Hybnerová a Ondřej Vetchý zazáří v představení Prachy

18. 12. 2023 v 11:40

Oblíbenou komedii Prachy, jejíž autorem je britský spisovatel a herec Ray Cooney, uvede v neděli 7. ledna šumperský dům kultury hned dvakrát. V hlavních rolích manželské dvojice, která se omylem dostane ke kufru plném peněz, se představí Vanda Hybnerová a Ondřej Vetchý.

„Těší nás, že se k nám Divadlo Palace díky delší spolupráci rádo vrací a vždy na prknech našeho domu kultury můžeme přivítat přední herecké osobnosti. Jelikož o komedii Prachy projevili diváci enormní zájem, uvedeme ji v neděli sedmého ledna hned dvakrát. Odpolední představení začíná ve 14 hodin a druhé od 18. hodiny,“ uvedla produkční domu kultury Michaela Horáková.

Režie této veleúspěšné divadelní komedie, jež se opakovaně hrála po celém světě, se ujala Jana Kališová. V dalších rolích mohou šumperští diváci spatřit například Michala Novotného nebo Pavla Kikinčuka.

V prodeji na oba uvedené časy v tuto chvíli zbývá pouze limitovaný počet vstupenek. Zájemci si je mohou zakoupit v pokladně domu kultury, nebo online přes předprodejní síť SMSticket.


Autor: Dům kultruy Šumperk Zdroj: https://www.dksumperk.cz/vanda...eni-prachy

Reklama


Reklama

Komerční sdělení

Šumperk.info na Facebooku

Přidejte se k nám na facebooku.

Reklama

Reklama