Šumperk.info

oblačno oblačno, 17°C

Dnes je neděle 8.9 a svátek má Mariana

Aktuality:


Vydejte se s oblíbeným hercem Tomášem Hanákem na Kubu

20. 6. 2024 v 11:35

Na úterý 25. června chystá šumperský dům kultury unikátní cestovatelskou one man show Tomáše Hanáka. Populární herec představí exotickou diashow Kuba – Nebe, peklo, ráj?, která návštěvníky zavede na cestu do Karibiku.

„Charismatický herec s uhrančivým pohledem, který exceloval v desítkách filmových rolích i v Divadle Sklep. Přesně tak si všichni vybavíme Tomáše Hanáka. Tentokrát se v Šumperku představí v roli přednášejícího. Podělí se s vámi o své zážitky z tajemné Kuby, kde prožil část svého dětství,“ uvedla produkční domu kultury Michaela Horáková.

O půl století později se na ostrov vrátil a sám na kole najezdil přes dva tisíce kilometrů plných dobrodružství, setkání s lidmi, radosti i smutku, tance i beznaděje. O tom všem bude jeho vyprávění doprovázené originálními fotkami.

Program, který pořádá Dům kultury Šumperk ve spolupráci s festivalem Ibérica, začne v 19 hodin v G-klubu. Vstupenky se dají v předprodeji koupit za 200 Kč, v den konání budou o 50 korun dražší – počet lístků je však limitován.


Autor: Dům kultruy Šumperk Zdroj: https://www.dksumperk.cz/vydej...em-na-kubu

Reklama


Reklama

Komerční sdělení

Šumperk.info na Facebooku

Přidejte se k nám na facebooku.

Reklama

Reklama